Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.

Flexibel betalen Bij Roompot kun je altijd kosteloos in termijnen betalen. De eerste termijn dien je binnen 15 dagen na het boeken te betalen. Het totaalbedrag moet 4 weken voor aakomst betaald zijn.
Gratis wijzigen Wil je extra's bijboeken, je reisgezelschap uitbreiden of wil je wijzigen van periode of verblijf? Bij Roompot kan dit ot 28 dagen voor je aankomstdatum zonder extra kosten. De Gastenservice helpt je graag bij het wijzgen van je boeking.
  • Gratis annuleren binnen 24 uur
  • Flexibel betalen
  • Gratis wijzigen

Sfeervol overnachten op Roompot vakantiepark Wijdenes

Op zoek naar een bijzondere plek om te overnachten in Noord-Holland? Roompot vakantiepark Wijdenes bevindt zich direct aan het Markermeer en is ideaal voor rustzoekers en natuurliefhebbers. Het vakantiepark bevindt zich bovendien vlak bij de oudste dijk van Nederland, de Westfriese Omringdijk. Vanaf deze plek om te overnachten aan het Markermeer maak je schitterende wandel- en fietstochten door de natuurrijke omgeving. Of je nu wilt ontspannen en wegkomen van de drukte uit het dagelijkse leven, of samen met het gezin een actieve tijd door wilt brengen. Wat je bestemming ook is, je vindt de ideale plek om te overnachten in Noord-Holland bij Roompot.

Varen over het Markermeer tijdens overnachten in Noord-Holland

Waterliefhebbers beleven een onvergetelijke tijd tijdens het overnachten in Noord-Holland, aangezien het Roompot vakantiepark Wijdenes zich direct aan het Markermeer bevindt. Vaar over het kabbelende water en geniet van het uitzicht op de zeilboten. Uniek in het Markermeer zijn de Marker Wadden. In circa drie kwartier vaar je met de veerboot naar dit bijzondere eiland, waar je met eigen ogen aanschouwt hoe de nieuwe natuur zich hier ontluikt. Neem je verrekijker mee en observeer de bijzondere vogels die in dit gebied neerstrijken.

Genieten van de natuur bij overnachten in Noord-Holland

Van vrolijk gekleurde bloembollenvelden en akkerbouwlandschappen tot de natuurrijke omgeving van West-Friesland met het weidse polderlandschap. Tijdens een tocht door de kop van Noord-Holland geniet je volop van het veelzijdige uitzicht. De land- en tuinbouw in West-Friesland bestaat voornamelijk uit de teelt van aardappelen, kolen, lelies en tulpen. Onderweg stop je bij een van de lintdorpen, bewonder je een authentieke molen of zie je de historische stolpboerderijen die kenmerkend zijn voor de streek. Je vindt ook schitterende natuurgebieden bij het overnachten in West-Friesland. Zo is natuurgebied De Weelen, dat zich bevindt tussen Andijk en Enkhuizen, een welkome afwisseling tussen de strakke akkerbouwkavels. Op de onverharde paden wandel je door een veelzijdig gebied vol bos, water en wei, dat in de lente en zomer wemelt van de vlinders. Bij de Kreupel en Onderdijk vinden honderden vogelsoorten een onderkomen. Zo woont een enorme kolonie lepelaars en aalscholvers op de woeste landtongen van Onderdijk. Bij een excursie naar vogeleiland de Kreupel is het mogelijk om wel honderdzestig vogelsoorten te spotten.

Op avontuur in de duinen bij overnachten in Noord-Holland

Tijdens het overnachten in Noord-Holland mag een wandeling over het strand en in de duinen niet ontbreken. Bezoek bijvoorbeeld het Zwanenwater: een duingebied van maar liefst 600 hectare met de twee grootste natuurlijke duinmeren van heel West-Europa. Iedere dag landen en vertrekken er nieuwe vogels in dit bijzondere natuurgebied aan de Noord-Hollandse kust. Wandel vanaf juni door de duizenden bloeiende orchideeƫn of bewonder de paarse heide in augustus. Wie houdt van een fysieke inspanning tijdens het overnachten in Noord-Holland bezoekt de Schoorlse Duinen. Dit duingebied in de provincie Noord-Holland beschikt over de hoogste duinen van de streek. Langs een wandelpad van circa 60 kilometer trekt je langs duinen, bossen en zandverstuivingen. Bij de Kerf heeft het Noordzeewater vrij spel tot de achterliggende duinvalleien, waardoor je hier bijzondere planten als schorrenzoutgras, zeeraket en zeekraal aantreft. Spot bovendien tijdens het overnachten in Noord-Holland de razendsnelle duinhagedis in het zand. In het plaatsje Schoorl torent de 51 meter hoge Klimduin boven de huizen uit. Op de zandberg vermaken de kinderen zich uitstekend, terwijl de ouders op het naastgelegen terras genieten van een smakelijk drankje bij het overnachten in Noord-Holland.

Uitwaaien op de boot naar Texel bij overnachten in Noord-Holland

Maak overnachten in Noord-Holland op Roompot park Wijdenes bijzonder dankzij een overtocht naar het prachtige Texel. Vanaf Den Helder is het slechts een 20 minuten durende overtocht naar dit unieke Waddeneiland. Op Texel vind je zeven dorpjes met ieder hun eigen sfeer. Bovendien worden de gezellige plaatsen omringd door de rijke natuur. Zo zijn er ongeveer veertig natuurgebieden met wel heel bijzondere planten en vogelsoorten. Daarnaast wonen er op Texel circa evenveel schapen als mensen. Trek je wandelschoenen aan of huur een elektrische fiets en maak bij het overnachten in Noord-Holland kennis met de natuur en historie van dit grootste Waddeneiland.

Bezoek de gezellige steden tijdens overnachten in Noord-Holland

Naast de rijkdom aan natuur bezoek je tijdens het overnachten in Noord-Holland gezellige steden als Hoorn, Enkhuizen en Medemblik. Trek bijvoorbeeld naar het Westfries Museum of het Zuiderzeemuseum gedurende het overnachten in Noord-Holland. Stap in Den Helder aan boord van een onderzeeboot in het Marinemuseum of beklim Fort Kijkduin wat aan het begin van de negentiende eeuw in opdracht van Napoleon is gebouwd. Bij Fort Kijkduin bevindt zich een Noordzeeaquarium, waar je door een 12 meter lange tunnel de onderwaterwereld van de Noordzee kunt bewonderen. Bij de kustplaats Julianadorp aan Zee kun je tijdens het overnachten in Noord-Holland lekker uitwaaien aan het strand.

Wat je bestemming ook is, je vindt het bij Roompot.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.

Flexibel betalen Bij Roompot kun je altijd kosteloos in termijnen betalen. De eerste termijn dien je binnen 15 dagen na het boeken te betalen. Het totaalbedrag moet 4 weken voor aakomst betaald zijn.
Gratis wijzigen Wil je extra's bijboeken, je reisgezelschap uitbreiden of wil je wijzigen van periode of verblijf? Bij Roompot kan dit ot 28 dagen voor je aankomstdatum zonder extra kosten. De Gastenservice helpt je graag bij het wijzgen van je boeking.